SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kataresan 2017: Gotland

Fler bilder (+21) >>
Årets kataresa gick till Gotland där vi hyrt ett stort hus utanför Visby med två små stugor till dem som behövde lite mer enskildhet. Gruppen bestod av 9 kata intresserade damer och var den 4:e resan sedan vi började i hyresgästlokalen på Östra Torn.

Solen sken under mesta delen av tiden och tyvärr hann vi bara lite kata, men inga bilder som bevis. Vi njöt av vacker natur, friden kring huset, god mat och HAVET. 

Vi började även planera nästa resa 2108 och temat är som vanligt KATA och ÖAR.
Kataresan 2016: Skagen
Årets träning bedrevs på toppen av Danmark i Skagen . Gruppen har en tradition att åka till olika platser för att fördjupa sig i katans tekniker. För er som är osäkra på var vi var så har sensei Kristiina Pekkola placerats sig rätt på kartan. Resan bjöd på solsken, mycket bad och god mat.
Kataresan 2015: Island
Island var målet med 2015 års fördjupning i Kata. Träningen utfördes på de mest underbara platser i det vackra och annorlunda Island. Ju no Kata kan tränas på många olika ställen med gott resultat som bilderna illustrerar. 

Med på resan var Mechtild Tronnier, Anna Pardo, sensei Kristiina Pekkola, Angela Tellez, Kristina Strutz, Monica Holmberg, Ingrid Åhlund och Auli Bamberg.
Från kaos till svart bälte
Undrar ni hur katagruppen började? Här är historien bakom. 

Några intresserade av kata samlades i en festlokal med pusselmattor för att träna kata. I början var det totalt kaos i snurren av ju no kata. Lite bättre blev det när gruppen åkte till Åland för att träna för Eva Feldman, Åland och Thomas Rundkvisg, Södra JK/Katastrof laget. 

Sedan starten har gruppen stötta fler nya svartbälten och fått en egen träningstid tisdagar 18.30-20.00.
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR