SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Judolekis

I Judolekis vill vi ge barnen en bra och rolig ingång till idrott allmänhet och judo i synnerhet. Fokus ligger på att hitta och utveckla barnens motoriska färdigheter. Vi jobbar mycket med traditionella gymnastikövningar, som kullerbyttor och balansövningar, i en lekfull blandning varvat med mycket spring. Judoövningar vävs in i leken och ger, förutom smidighet och koordination,  barnen chansen att träna på att samarbeta med varandra.

 

Inget barn är det andra likt, och alla är bra på olika saker, därför måste barnens utveckling få ske i deras egen takt. Vi tittar därför inte på prestation utan strävar här efter att alla ska få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

 

Målet med Judolekis är att barnen på ett lekfullt sätt ska lära känna kroppen och dess möjligheter och att det ska locka till fortsatt träning.

 

Judolekis finns även för de som är lite äldre: Judolekis 6-7 år.

 

Välkomna alla barn!

2017-01-25 21:19
 
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR