SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

LUGI CROSSFYS

Välkommen till LUGI CROSSFYS
 

Upptäck fördelarna med LUGI CrossFys – en träningsform som kombinerar mångsidiga övningar för att hjälpa dig att nå dina mål på ett roligt och utmanande sätt. Våra pass är skapade med omsorg för att ge dig en genomgripande träning som inkluderar allt från kettlebells, skivstänger och wall balls till sandsäckar, välta däck, kroppsviktsövningar samt löpning i både terräng och på bana.

 

Det som gör LUGI CrossFys så unikt är inte bara variationen i övningarna, utan även den vänliga och stöttande gemenskapen. Oavsett om du är ny på träning eller har erfarenhet, kommer du att känna dig välkommen och uppmuntrad att arbeta på din egen nivå. Vårt fokus ligger på att skapa en positiv och motiverande atmosfär där framsteg firas och mål uppnås tillsammans.

 

LUGI CrossFys handlar om att utmana dig själv på ett hälsosamt sätt. Genom att kombinera styrka, kondition och rörlighet kan du förbättra din fysik och samtidigt njuta av träningsresan. Och med vårt varierade utbud av redskap och övningar finns det alltid något nytt att lära sig och upptäcka.

 

Så varför inte prova något nytt och spännande?
Gå med i LUGI CrossFys och upptäck en träningsform som inte bara kommer att förbättra din fysiska hälsa utan också introducera dig till en vänlig gemenskap som stöttar dina framsteg. Välkommen till en träningsvärld där du kan utmana dig själv och växa, steg för steg.

 

Karta till vårt Utegym: https://www.lugijudo.se/galleri/?ID=168497

Träningsschema: http://www.lugijudo.se/sida/?ID=173241

Anmäl dig via länken: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={9E7F041D-7E4C-4687-82FE-791ABCED2408}

 

 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR