SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Barn 1 Nybörjare 6-8 år

N1 är en grupp för nybörjare mellan 6 och 8 år. En del av deltagarna kommer från Judolekis och för andra är det deras första träning. Här får barnen bekanta sig med judon på ett lekfullt sätt. Genom att träna judons grundtekniker tränar vi också motorik, balans och koordination. Falltekniken är en av de viktigaste delarna i judoträningen och detta tränar vi mycket på här, från små kullerbyttor till riktiga rullfall. Lite kampövningar, randori, provar vi också på.

 

När barnen har graderat för första gången, ett stort ögonblick i livet!, och tagit ett gult streck kan de prova på att vara med på Pryljakten. Det är vår egen interna tävling där man får lära sig hur en judotävling går till. Den går fyra gånger varje termin. Deltagarna samlar poäng varje gång de deltar och sista gången för terminen är det avslutning med priser till alla som deltar den gången.

 

Välkomna!!

 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR