SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pryljakten

Pryljakten

Pryljakten är vår egen klubbtävling för alla ungdomar (under 16 år) som har intresse för att börja tävla i judo. Tävlingen är söndagar fyra ggr/termin och här kan man få grundkunskaperna i tävlingsjudon. Tävlingen är för alla med minst 1 gult streck och uppåt.

 

Start för tävlingen (som brukar ta ca. 1.5-2 tim) är alltid kl. 12.00 om inget annat anges. Vi börjar med gruppindelningar med hänsyn till vikt, ålder, grad, med 3-5 i varje grupp där alla möter alla.

 

Poängbedömning är enligt judoregler där man erhåller: 7 p vid vinst på wazari och 10 p vid vinst på Ippon. Vid matchförlust eller oavgjort delas alltid 2 bonuspoäng ut till förloraren. Poängen adderas från gång till gång och vid sista Pryljakten (4:e) är det prisutdelning.

 

"Poäng-Jakten" ingår i själva Pryljakten. Det innebär att alla som deltagit i Pryljakten någon gång under terminen, kommer i slutet på terminen även att få poäng för träningsnärvaro, 2 p /närvarostreck och 10p om man varit med någon annan tävling såsom Skåneserien, DM, m.fl. Priserna varierar från termin till termin, men allt från klistermärke till judodräkter delas ut.


Lycka till!
Pryljakten 1 Ht2018
2018-09-24 18:16
Bilder på vinnarna och de som deltog hittar ni under bildgalleriet här till vänster.

Nästa pryljakt är den 14 okt. Missa inte det!
Pryljakten 2 VT2018
2018-03-05 22:12
Nu kan ni hitta bilderna från senaste pryljakten under bildgalleriet här till vänster. 

Nästa pryljakt är 8 april, missa inte det!
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR