Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Judo Barn

I Judo Barn är barnen mellan 8 och 10 år och de har vitt eller gult bälte med lite olika streck. De flesta kommer hit när de har tränat en eller två terminer i N1. Men vi håller inte helt strikt på ålders- och bältesindelningen utan försöker alltid se till att varje barn hamnar i den grupp som passar bäst för dem.


Här ligger fokus på grundtekniker och rullfallsövningar. Vi fortsätter att jobba med att utveckla motoriken och jobbar mycket allsidigt med kroppen på ett lekfullt sätt, judo ska vara roligt! Tanken är att ge alla barnen en riktigt bra grund för en god fysik som de har nytta av både på och utanför judomattan.


När barnen börjat träna i Judo Barn kan de också börja tävla i Pryljakten. Det är vår egen interna tävling där barnen får prova på och lära sig hur en tävling fungerar. Vi har fyra pryljakter per termin och deltagarna samlar poäng varje gång som de deltar. Den fjärde och sista gången för terminen är det Pryljaktsavslutning med priser till alla som deltar den gången. Större tävlingar, utanför klubben, brukar det vara lagom att börja med när barnen gått vidare till Judo Ungdom.


Det optimala är att träna både måndag och onsdag, men det går bra att bara träna en av dagarna också.


Välkomna!!

/Auli, Jari, Lars och Bosse 

 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR