Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vuxna nybörjare & fortsättare
I denna grupp samlas både vuxna nybörjare och fortsättare. Upplägget är så att vi kör vissa delar tillsammans och vid vissa tillfällen, t.ex. vid teknikträning, så delar vi gruppen i två delar där nybörjarna får öva på nybörjarteknikerna medan fortsättarna får öva på mer avancerade tekniker. De tekniker som lärs ut är först och främst grundtekniker, men ibland även varianter på grundteknikerna. 

I dagsläget tränar allt från nybörjare till de med blått bälte (2 kyu) i gruppen och vi tränare anpassar träningen därefter. En del är intresserade av att tävla, andra fokuserar mer på teknik och en del använder judon som motionssport/komplement till annan idrott. Hur som helst är alla (14år eller äldre) välkomna till denna grupp, onsdagar 19.00-20.30

Hoppas vi ses på mattan!
//Nicole, Daniél och Stefan
Ny termin = nya möjligheter
2017-01-23 13:34
Nu är den nya terminen i full gång och vi välkomnar både gamla och nya till våra träningar! Daniél fortsätter att på ett strålande vis ansvara för allt som sker på mattan med Stefan som sidekick medan Nicole mest är passiv tränare (fortfarande föräldraledig). Dock har hon svårt att slita sig från mattan så hon dyker upp titt som tätt ändå, om än bara för att titta på. Men som sagt, varmt välkomna till dojon och våra träningar!
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR