Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Pryljakten 1 VT2019
Första pryljakten i vår nya dojo gav mersmak. Selma, David och Ivan fick alla va sitt pris för snabbast ippon, bästa kämpe resp snyggast kast.
Pryljakten 1 Ht2018
Elsa - bästa kämpe, Gustav - snabbast ippon, 4 sek, Nicola - snyggast kastPryljakten 2 VT 2018

Fler bilder (+17) >>
20 st judokor valde pryljakten i stället för pulkabacken idag! Alla var super duktiga och vi fick se en massa fina tekniker! Nästa pryljakt är 8 april, vi ses då
Pryljakten 3 VT2017
Dagens pristagare

Den 30 april var det dags för terminens tredje pryljakten. Flera var med och kämpade tappert och följande fick pris för sina insatser denna gång.


Dagens kämpe: Andre Pettersson,

Snyggast kast: Viggo Dahlskog,

Snabbast kast: Hedvig Jägervall.


Pryljakten 2 VT2017

Den 26 mars var det dags för terminens andra pryljakten. Flera var med och kämpade tappert och följande fick pris för sina insatser denna gång.

Snabbast kast: Vilgot Dahlen,
Snyggast kast: Gustav Friberg,
Dagens kämpe: Jens Nilsson.

Pryljakten 1 VT2017
Årets första pryljakten lockade 28 tappra tävlande. Auli och Jari höll i trådarna och alla kämpade väl. Tack alla som kom, både tävlande, funktionärer och publik!
Pryljaktsavslutning HT2016
Välbesökt "Pryljaktsavslutning" i dag, med oerhört generösa priser från Lugi Judo där två ungdomar delade på 1:a placeringen. De fick klubboverall el tävlingsdräkt och en massa annat. 2:a platsen var också delad.
Pryljakten 3 HT2016
Första advent och näst sista pryljakten för året! Som vanligt fick vi se och imponeras av en massa fina, roliga, udda och briljanta tekniker och inte minst kamplust hos dagens 30 kämpar. Det är verkligen roligt att se hur mycket alla har utvecklats under året! Den 11 december är det Pryljaktsavslutning med fina priser till alla som deltar! Vi ses då!!!
Pryljakten 2 HT2016
32 st kämpar bjöd oss på en massa fin judo under dagens Pryljakt! Som vanligt blev vi imponerade av alla fina tekniker vi fick se och vilken härlig inställning de alla har! Tack Susanna, Eva och Lina för fika och alla ungdomar från avancerad ungdom som både dömde och skötte kokatavlan! Vi ses nästa gång!
Pryljakten 1 HT2016
Över ett trettiotal Lugijudo-ungdomar var med i höstens första "Pryljakten" på Bollhuset den 2 oktober. Här syns några och de ungdoms-domare som ställde upp och dömde. Några få blev utvalda för extrapriserna, men alla kämpade på väldigt bra
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
LUGI JUDO EVENTS
SPONSORER
JUDOLÄNKAR